top of page

Over PARC22

PARC22 is een marketing strategie consultancy. Wij geven jouw business een boost met scherpe strategische inzichten, doordachte branding, rake marketingcampagnes en de beste professionals. Wij benaderen strategie, marketing, branding, activatie en mensen integraal. En we focussen altijd op resultaat. Maar bovenal voegen we tomeloze energie toe om je business future-proof te maken. Zo ben jij de uitdaging van morgen voor.

PARC22 Missie

PARC22 wil bedrijven en haar medewerkers helpen te groeien en het beste uit zichzelf te halen door middel van slimme marketing. PARC22 gelooft dat de combinatie van strategische keuzes, een ultieme klantervaring, slimmer werken en de beste teams leidt tot leuker werken, tevreden klanten en tot succes.

Voor mij is marketing geen baan of een rol. Ook geen afdeling of een functie. Het is een overtuiging waarbij de klant voorop staat. Het gaat om oprechte interesse in je gebruikers, in de manier hoe hij of zij op zoek gaat en klant wordt (en blijft).

Die interesse heeft geleid tot een 20 jaar lange carrière als strategisch marketeer. Met nationale en internationaal ervaring in de IT, media, eCommerce, SaaS technologie en arbeidsbemiddeling. 

Ik geloof in vooruitgang, verandering en energie. Op gebied van mensen, technologie en performance.  Dan ontstaan de mooiste ideeën.

over1.png

Wie ben ik?

bottom of page